Kordag i Herslev Havn 2012

På en let diset formiddag mødtes vi alle på Herslev Havn, i sejlklubbens dejlige lokaler. Koret havde inviteret logopæd m.m. Merete Westh Risager til at lære os om brug af stemmen.
Det blev til nogle dejligt udbytterige timer som omfattede en god del opvarmning af hele kroppen, udspænding af muskler og strube, fokus på støttemusklerne, vejrtrækning og kropsholdning.
Solen skinnede klart over fjordens vand, ind til os i varmen. Korets dirigent, Mikael, deltog også, og efter frokostpausen sang vi fra julerepertoiret, og Merete vejledte i forhold til formiddagens øvelser.
Mens vi øvede sang, var Ole (fra sejlklubben) og Jane i gang i køkkenet: der blev fremtryllet en dejlig tre-retter menu, og så kom respektive ledsagere til middagen. Hans, Niels og Anna har lagt et godt arbejde i at sammensætte og fabrikere 50 sanghæfter til brug i koret, og de blev godt indviet ved denne lejlighed.
Der var rigtig godt fremmøde til denne dag, og efter de mange timers sang og samvær sluttede vi festen med fælles oprydning. Tak til alle de som bidrog til at gennemføre denne dejlige dag, og tak til Herslev Sejlklub.