Tur til Letland
 
På grund af manglende tilslutning, lykkedes det desværre ikke at gennemføre turen i 2012, men vi giver ikke så let op. Vi vil undersøge mulighederne for at gennemføre en til Letland i foråret 2013, også denne gang sammen med Bramsnæs rytmiske kor.
Turen bliver formentlig en gentagelse af korets tur i 2007, hvor vi også var sammen med Bramsnæs rytmiske kor, ialt 52 personer inklusiv nogle få "påhæng", men to kor, der hver har sit eget repertoire og ligeledes vil indøve et fælles program.
Desuden vil vi også forsøge at lave fælles sange sammen med de lokale Lettiske kor som vi skal gæste, og gentage vores succes med at synge på lettisk, - vi havde indøvet en Lettisk frihedssang, - Put Vejini - på linje med "Kæmp for alt hvad du har kært", - den tog godt nok "kegler"- mange af de ældre letter både sang med og græd samtidig med at vi sang den, - yderst rørende at opleve!
Turen vil foregå med fly fra CPH til Riga og vi planlægger 3 koncerter i de kommuner der er venskabskommuner med Lejre kommune.
Vi planlægger også en dag med rundtur i Riga, hvor vi skal se og opleve de gamle markeds-haller og den gamle del af Riga by. og desuden bliver der også tid til sightseeing generelt, så man får et godt indtryk af Letland, både dets natur og kultur, - og ligeledes opleve den store gæstfrihed som vi blev mødt med sidste gang.